Fillarnisti: Näin tässä nyt sitten kävi...

25. heinäkuuta 2016

Näin tässä nyt sitten kävi...

...että taaskaan ei talvella tullu tänne mitään kirjotettua.
Mutta en selitä sitä sen enempää vaan singahdan suoraan asiaan. Erittäin suoraan.

Kirjottelen tässä parhaillaan Kouvolassa Sokos Hotel Vaakunassa. On siis tapahtunut tämän kesän pyöräreissun startti, josta ei täällä blogin puolella ole paljon varoteltu tai ennakkotietoja jaeltu. Mutta sitähän sanotaan, että parempi kertarytinä kuin ainainen kitinä. Tiedä nyt miten se tähän sopii, mutta saa sopia.

Tämän vuoden reissun osalta on siis ohjelmassa seuraavaa.
Siirryn ensin junalla Joensuusta Kouvolaan (tämä siis nyt jo tapahtunut), josta matka varsinaisesti lähtee liikkeelle. Suuntana on tällä kertaa Helsinki, jonne mutkittelen hyvin tiiviisti tuota etelärannikkoa myötäillen, Haminasta aloittaen. Olen hyvin pitkälti saman pätkän ajanut vuonna 2011 ensimmäisenä pitempänä pyöräreissunani. Tätä blogia ei tosin silloin vielä ollut edes olemassa, joten sinulle parahin lukija tämä on kaikki ihan uutta. Eikö olekin fantastista!

Aiemmista reissuista jälleen hieman uuteen muotoon suunnitelmia pohdittuani tämänkertainen matka tulee etenemään varsin maltillisella tahdilla. Tarkoitus on niin Kotkassa, Loviisassa kuin Porvoossakin pysähtyä kahdeksi yöksi ja katsella ympäristöä vähän tarkemmin. Vakaana aikomuksena on käydä ainakin Rankin saarella sekä Svartholmassa. Porvoossa houkuttaa Emäsalo, mutta katsotaan nyt mitä sen pistokeikan kanssa tehdään. Sieltä kun ei päivämatkan varrelle (ilmeisesti) oikeen ruokapaikkaa löydy.

Siinä siis pääpiireittäin humpan juoni. Tämä yö majaillaan Kouvolassa ja huomenna otetaan (nähtävästi melkoisessa hellesäässä) suunta Haminaan. Nakkaan tuohon alle vielä karttakuvaa, josta hahmottuu hitaammallekin, missä tässä mennään.

Tervetuloa jälleen mukaan. Otetaan Kuninkaantien itäinen osuus haltuun!

Niin ja iso plussa Kouvolan Sokos Hotel Vaakunalle siitä, että sain tuoda pyöräni yöksi respan viereiseen porraskäytävään turvaan mahdollisilta ilkeämielisiltä ohikulkijoilta.



Ei kommentteja: