Fillarnisti: Reidar Joulupumppu 14/24

14. joulukuuta 2012

Reidar Joulupumppu 14/24

Reidarin ajantaju ei aina ole ihan maailman terävintä luokkaa. Oikestaan Reidar ei kovinkaan usein hahmota lainkaan missä vaiheessa päivää, viikkoa, kuukautta tai vuotta ollaan menossa. Se että Reidar aloitti tämän joulukalenterinsa oikeaan aikaan on puhdas sattuma.

Kun Reidarin harhaiseen ajantajuun vielä sekoittaa äärimmäisen lyhyen muistin ja kärsimättömyyteen, niin soppa on valmis. Kesken joulun odotuksen Reidar voi saada päähänsä ajatuksen, että koska se joulu ei vielä ole tullut, niin se onkin todennäköisesti jo mennyt ja hauskaa oli ja nyt on jo syytä siirtyä odottamaan seuraavia juhlahetkiä, joista nyt ensimmäisenä sattuu ajallisesti täysin väärässä järjestyksessä tulemaan mieleen vaikkapa vappu, joten HAUSKAA VAPPUA!

Pitää vielä varoittaa kaikkia, että jos satutte Reidariin törmäämään joulun aikana, niin vahtikaa ettei se pääse lähelle joulukuusta. Olettaisi sen todennäköisesti hyväksi juhannuskoksi ja tuikkaisi tuleen. Joten ollaan tarkkana!



2 kommenttia:

a.a. kirjoitti...

Jaaha, olikos Reidarilla niin ilmaa pää täys että sekoillessaan luuli ystäväänsä Gävlen Olkipukkia juhannuskokoksi joka pitää polttaa ja onkin syyllinen tuhotyöhön?

Fillarnisti kirjoitti...

Pahaa pelkään, että noin on hyvinki saattanu käydä. Reidar on yllättävän usein syypää mitä typerimpiin tapahtumiin.